Ayurvedic Spa

Julia Ayurveda Village präglas av vackra omgivningar, gästfrihet och god vård. Det är vår önskan och syfte för att ge dig en upplevelse som är unik och skräddarsys för att spegla din sanna inre och fysisk skönhet. Vi har några av Sri Lankas mest kompetenta ayurvedisk läkare och terapeuter, tjänster som strävar att lugna ditt sinne, kropp och ande.

Kom. Koppla av. Upptäck en lugn, lugn och fridfull oas. Låt oss bryr, skämma bort och ge dig den milda, holistisk och personlig service som du så rättvist förtjänar.

Ayurvedic Spa

Ayurvediska spa har nyligen blivit populärt , men deras ursprung är gammal , och bygger på ett system av healing som utgår västerländska medicinen helt .

Med den ökande efterfrågan på ayurveda finns det nu många spa som erbjuder ayurvediska behandlingar , men låt dig inte luras ! Konventionella spa sätter på en ayurvedisk fasad som är bokstavligen bara huden djup . Det finns egentligen bara ett fåtal spa, som The Julia Ayurveda Village , som har specialiserat sig på Ayurveda och kan erbjuda Autentiska ayurvediska behandlingar .

Vad en äkta ayurvedisk Spa Erbjudanden

Autentiska ayurvediska behandlingar penetrera och rengöra hela kroppen och ta bort djupt inbäddade gifter samtidigt få balans i kroppen . En omfattande behandling från en äkta ayurvedisk spa kan bokstavligen lägga år till ditt liv .

Den Julia Ayurveda byn erbjuder 100% äkta ayurvediska behandlingar som är mer trogen ayurveda än de flesta av vad du hittar i andra. Vad är speciellt med dessa behandlingar är att de på ett effektivt sätt kan ta bort gifter som lagras i fett , något konventionell spabehandlingar och renar har aldrig kunnat göra .

Forskning om Ayurveda Spa Behandlingar

En studie publicerad i alternativa terapier i hälsa och medicin visade att äkta ayurvediska behandlingar som erbjuds av ” Julia Ayurveda Village ” där kunna minska fettlösliga gifter med ca 50 % . Denna studie var den första publicerade studien på människor för att visa att en viss avgiftning regim avsevärt kan minska nivåerna av lipofila toxicants i blodet , toxiska ämnen som är kända för att vara förknippade med kroniska sjukdomar .

Förstå Ayurvedic Spa

En äkta ayurvedisk spa som The Julia Ayurveda Village erbjuder en behandlingsprocesssom holistiskt föryngrar sinne , kropp och ande . Det är en unik upplevelse där du är nedsänkt i den gamla vediska kulturen , och där en djup förståelse för Ayurveda används i olika delar av ditt besök till den mest potenta läkande effekt möjlig .

Besök vår tjänster och ringa oss för att designa din speciella spa-upplevelse.

Ayurvedic Yoga

Yoga är en gammal vetenskap som ägnas åt att balansera sinnet av hänsyn till självförverkligande och medvetenhet, och Ayurveda är en syster vetenskap som ägnas åt att balansera sinnet i förhållande till kroppen.ayurvedisk Yoga

Att förstå sambandet mellan Ayurveda och Yoga

Termerna ayurveda och yoga kommer båda från den gamla vediska traditionen . För att förstå hur yoga avser Ayurveda är det först nödvändigt att förstå den verkliga innebörden av både yoga och ayurveda .

Vad är yoga ?

Ordet yoga översätter ordagrant från sanskrit ( språket i veda ) , till engelska som betyder ” union ” . Unionen för vad ? Unionen av medvetande , när det är perfekt kommunikation mellan sinnet och kroppen . Denna förening av medvetandet kan uppnås genom rätt medling . De fysiska poser kallas yoga idag är också en del av yoga , är deras roll att förbereda kroppen för meditation .

Vad är Ayurveda ?

Ayurveda betyder bokstavligen från sanskrit till engelska som ” Livskunskap ” . Ayurveda är en del av den vediska litteraturen som beskriver hur man återställer balansen i sinnet och kroppen . I dag Ayurveda uppfattas som en form en medicin samt ett sätt för föryngring av kroppen , men det verkliga syftet med ayurveda är mycket mer djupgående . Ayurveda är för att uppnå odödlighet genom perfekt balans . Immorality uppnås när kroppen är i perfekt balans för när i perfekt balans blir det ett uttryck för den oföränderliga sfären och upphör att ålder .

Yoga ( Unionen ) är målet med ayurveda

Ayurveda är vanligtvis förknippas med healing , läkning genom att skapa balans där balans hade gått förlorad . Men Ayurveda erbjuder mer än bara helande . Korrekt utfört Ayurveda saldon både sinnet och kroppen samtidigt så att Yoga ( Unionen ) lätt kan upplevas .

Yoga är också en del av Ayurveda

Utövandet av yoga ( både fysiska poser och meditation ) är också en viktig del för att uppnå perfekt balans genom ayurveda . De olika ayurvediska behandlingar ( samtidigt alltid värdefullt för alla ) ger inte sin fulla potential förrän fysiologi först förfinas genom bruket av meditation ( Yoga ) . Så yoga och ayurveda arbetar tillsammans , Ayurveda renar kroppen och förhöjer upplevelsen av av yoga , då Yoga förädlar sinnet och kroppen så att ayurvediska mediciner och behandlingar kan erbjuda sin fulla potential .

Ayurvedic Panchakarma

Ett terapeutiskt system inom ayurveda som utgår från ovan nämnda fysiologiska aspekt är Panchakarma, de fem handlingarna. Karma betyder här en särskild handling för att driva ut föroreningar ur kroppen och balansera dosas. Ayurveda förstår att kroppen består av subtila energier som kallas doshas. Det finns tre doshas som i sin tur är kondenserad från fem element enligt följande.

Vata dosha – Air and Space *

Pitta dosha – eld och vatten

Kapha dosha – jord och vatten

* Den vediska traditionen erkänner utrymme som ett femte element.

En kombination av dessa tre doshas är ansvariga för varje funktion i kroppen. Varje del av kroppen som innehåller alla tre doshas men olika områden av kroppen innehåller en övervikt av vissa kroppstyperna. Denna förståelse av doshas och deras plats i kroppen är en viktig del av äkta ayurvedisk massage.

Olika ayurvedisk växtbaserade massageoljor används för personer med en dominans av olika doshas. Den översta ayurvediska spa utövar äkta Ayurveda kommer inte bara att använda olika örter i massageoljor, men kommer också att erbjuda olika typer av oljor och / eller oljor upphettas till olika temperaturer beroende på varje gästernas behov. Till exempel människor som är övervägande Kapha och Vata (brukar vara kallare) och så kanske har en varmare olja innehåller flera uppvärmnings örter. At The Julia Ayurveda Village oljor tillgodoses till dina specifika behov utifrån en hälso konsultation från en ayurvedisk expert.

Accommodation

Julia Ayurveda Village är en nyutvecklad 10 cabana hus med 16 sovrum (A / C och icke A / C), tre av dem är två våningar familjen cabana.

Translate »