JULIA AYURVEDA VILLAGE

Julia Ayurveda Village präglas av vackra omgivningar, gästfrihet och god vård. Vi har några av Sri Lankas mest kompetenta ayurvedisk läkare och terapeuter. Som gäst får du ett personligt utformade behandlingsprogram baserade ayurvediskläkekonst och fri tillgång till dagliga aktiviteter som yoga och meditation. Vi använder äkta ayurvediska behandlingsmetoder Panchakarma behandlingar. Du äter vällagad ayurvedisk mat i vår vackra matsal och har gott om tid att utforska den södra delen av Sri Lankas vackra stränder, ett rikt djurliv och andra sevärdheter. Hos oss kan du fokusera på din hälsa och välbefinnande och finna tystnaden och lugnet i södra Sri Lankas vackra djungler. Vår helt nybyggda wellnesscenter är vackert belägen vid en sjö, med påfåglar och vattenbufflar i rampljuset. Julia Ayurveda Village är en nyutvecklad 10 cabana hus med 16 sovrum (A / C och icke A / C), tre av dem är två våningar familjen cabana.

 

TRUE BEAUTY OF NATURE – SRI LANKA

Beläget i den sydöstra kostnads ​​stränder Indien även känd som pärlan i Indiska oceanen , Sri Lanka den tropiska ön har en kulturhistoria som börjar runt 30.000 år sedan när den först bebodd . Sri Lanka är en plats som förstärker den sanna skönheten i naturen där det försköna den verkliga historiska kärnan i buddhismen .

Inom ett område på 65.610 kvadratkilometer omfattar den sanna natursköna tropiska stränder , fornlämningar , grönskande vegetation , djurliv , vattenfall och tusen mer häpnadsväckande platser för att behaga alla smaker av resenärer. Den palmkantade stränder omger denna fantastiska ö och det sällan faller i havet temperatur under 27 C.

Spänner över 2500 års rika kulturarv Sri Lanka består av sex arkeologiska arv platser i landet , som kan definieras som den antika staden Polonnaruwa , Den heliga staden Anuradhapura , Den gyllene templet i Dambulla , Den heliga staden Kandy , den gamla staden Sigiriya , Den gamla staden Galle . Resenärer kan uppleva dessa världsarv inom ett kompakt område som kallas den kulturella triangeln .

Sri Lankas arkitektur , bildkonst , musik , dans och litteratur håller avtryck av landets hundra år gamla buddhistiska kulturen . Sri Lankas musik och dans fortfarande är lika nära med de religiösa ritualer som finns från generationer . Hög land dans som också kan kallas Kandy dans har utvecklats via dansarna från byarna som utförs med hjälp av komplexa rytmer flera trummisar som använder ett instrument som kallas ” gatabere ” som är en trätrumma med en skinncheferkoskinn på en ände och apa hud vid den andra änden , vilket kan göra divergerande toner.

Sri Lanka är ett av de vackraste och mest mångsidiga öar på den här planeten . Resenärer kan uppleva de mest fantastiska landskap, vilda djur , fantastiska stränder , kulturskatter och många fler gång i livet upplevelser . Det är den mest fantastiska tid att ha en semester som Sri Lanka har nu återhämtat sig från inbördeskriget och tsunamin 2004.

RESEARRANGÖR

Julia Ayurveda Village Pvt. Ltd. No: 581, Ahabadavila, R/Ridiyagama, Ambalantota, Sri Lanka.

Translate »