” God hälsa är alltid din bästa tillgång “

Ayurveda betyder vetenskapen om livet . Ursprungligen en indisk medicinska system – helhetssyn , komplex och filosofisk . Ayurveda är ett system av läkemedel som kan läka med sina naturläkemedel även de så kallade obotliga sjukdomar utan några biverkningar .

Ayurveda är särskilt användbar i sjukdomar såsom ledvärk , reumatism, artrit, diabetes , spondilitis , astma, neurologiska störningar, migrän och fetma . Endast efter undersökning av patienten av läkaren , är den faktiska diagnos, prognos och kur bestämd och patienter informeras i enlighet .

Ayurveda erbjuder en helhetslösning för allt , från en hälsosam livsstil , hälsosamma matvanor och konsten att positiva leva till behandlings hantering och bota kroniska sjukdomar utan några skadliga biverkningar . Kombinationen av vedisk filosofi och hälsoåtgärder ligger till grund för de aktiviteter som erbjuds på Julia Ayurveda Village.